Възпитаници на ПГ по туризъм черпиха опит в Института за кулинарни изкуства във Варна
12:19, 22 ное 15
25
440
Шрифт:
Те имаха възможност да разгледат обновената сграда на Института, специално оборудваната лабораторията за молекулиярна кухня и анализ на сетивата, която е уникална по рода си за тази част на Европа.
Изключителен интерес предизвика демонстрацията на шеф Крис Жишк, програмен директор на специалност „Гастрономия и кулинарни изкуства”. Учениците се запознаха с най-новите тенденции в областта на кулинарните изкуства и наблюдаваха съвременните техники при приготвянето на различни ястия.
Последни новини

А1 приема предварителни поръчки за най-новите продукти на Apple
20:34, 12 сеп 25 / А1
Умен старт на новия семестър – водещи смартфони с 0% лихва на лизинг от А1
19:02, 11 сеп 25 / А1
Най-новите продукти на Apple – скоро в А1
18:28, 10 сеп 25 / А1
Добави коментар