Възпитаници на ПГ по туризъм черпиха опит в Института за кулинарни изкуства във Варна
12:19, 22 ное 15
25
444
Шрифт:
Те имаха възможност да разгледат обновената сграда на Института, специално оборудваната лабораторията за молекулиярна кухня и анализ на сетивата, която е уникална по рода си за тази част на Европа.
Изключителен интерес предизвика демонстрацията на шеф Крис Жишк, програмен директор на специалност „Гастрономия и кулинарни изкуства”. Учениците се запознаха с най-новите тенденции в областта на кулинарните изкуства и наблюдаваха съвременните техники при приготвянето на различни ястия.
Последни новини

А1 с нова възможност за дарение през Моят А1
15:57, 16 сеп 25 / А1
А1 и НАПГ зарадваха близо 300 деца от приемни семейства с нови раници и учебни помагала за старта на учебната година
17:50, 15 сеп 25 / А1
По случай своя 30-годишен юбилей А1 раздава 333 предметни награди в „Колелото на съдбата“, сред които 3 автомобила
17:44, 15 сеп 25 / А1
Добави коментар